Spørsmål og svar om den nye billettordningen

Innføringen av ny billettordning 1. juli vil potensielt kunne skape usikkerhet hos deg i forhold til hvilke billetter du kan kjøpe, hvordan du skal kjøpe billetter og hvordan du skal bruke billettene om bord på bussen. Se om du finner svar på dine spørsmål nedenfor.

Vi er klar over at innføringen av en ny billettordning kan innebære usikkerhet i forhold til hvilke billetter du kan kjøpe, hvordan du kan kjøpe billettene og hvordan du skal reise med billettene om bord på bussen. Den nye billettordningen trenger nødvendigvis ikke bety så store endringer for deg som kunde. Nedenfor har vi prøvd å gi svar på en del av spørsmålene som du kanskje har ved innføringen av den nye billettordningen. Prøv også vår steg-for-steg-veiviser nedenfor for å se hvilke endringer ny billettordning innebærer for deg.
 

tegnede figurer som viser billett - Klikk for stort bilde

Spørsmål og svar om ny billettordning fra 1. juli 2024

 

 

Veiviser i “billettjungelen”

Fremdeles usikker på hvilke konsekvenser ny billettordning medfører for deg? Prøv vår steg-for-steg veiviser i forhold til å se se om innføringen av nytt billettsystem har betydning for deg og de billettene du vanligvis reiser med.