Prisjustering 1. februar

1. februar justerer vi prisene på våre billetter, les mer om prisjusteringen

AKT Billett

AKT Billett

Ta buss med mobilbillett i hele Agder! Med AKT Billett-appen er det enkelt å forhåndskjøpe periodebilletter eller enkeltbilletter på alle linjer i hele Agder som kjøres på oppdrag for AKT.

Last ned AKT Billett-appen for hele Agder

Med AKT Billett-appen er det enkelt å forhåndskjøpe periodebilletter eller enkeltbilletter. Periodebilletter har samme pris i AKT Billett og reisekort. På enkeltbilletter vil du oppnå over 40 % rabatt ved å bruke AKT Billett fremfor å kjøpe billett hos sjåfør. 

Vil du kjøpe billett til andre?

bilde med lenker til appbutikkerbilde med lenke til app storebilde med lenke til google play

Du kan kjøpe enkeltbilletter og periodebilletter i AKT Billett

Forhåndsbetaling med AKT Billett gir deg rabatt på enkeltbillett for barn, voksen og honnør  i forhold til om du hadde kjøpt enkeltbilletten ombord. For periodebillett er prisen den samme som om du hadde kjøpt periodebillett på reisekortet. Det er også mulig å kjøpe og oversende enkeltbilletter og periodebilletter til andre mobiltelefoner i appen. 

Enkeltbilletter:

Reiser du på enkeltbillett i AKT Billett oppnår du ca 40 % rabatt i forhold til enkeltbillett kjøpt ombord for:

  • Barn
  • Voksen
  • Honnør. 

Se priser på enkeltbilletter

Periodebilletter:

For deg som reiser regelmessig. Du kan kjøpe

Nattbuss

Du kan også kjøpe nattbussbillett i Agder i AKT Billett-appen under Andre billetter i appen

Kundesenteret svarer: Kan jeg betale med Vipps i AKT Billett?

Se en liten video hvor kundesenteret forklarer hvordan du betaler mobilbilletten med Vipps

 

Vil du kjøpe billett til andre i mobilbilletten?

Kjøpe billett til andre? Merk at det ikke er tillatt å kopiere eller overføre billetter på annen måte enn gjennom den funksjonalitet som støttes av AKT Billett-appen til enhver tid.  Dette betyr at "screenshots" eller foto/video av andres billett ikke er tillatt for å kjøpe billett til andre. 

Det er mulig å kjøpe og oversende enkeltbilletter og periodebilletter til andre mobiltelefoner ved å stå i fanen for Billetter, trykk knappen "Ny billett", velg "Kjøp til andre". Er dette et gjentakende kjøp vil du finne en liste over de sist kjøpte billettene i skjermbildet. Hvis du skal kjøpe en billett til andre for første gang velger du Enkeltbillett eller Periodebillett i knappene øverst. Gjennomfør kjøp og betaling som vanlig. Ved å bekrefte kjøpet får du opp en liste med potensielle mottakernavn hvor du kan sende billetten. Husk at mottaker må ha AKT Billett installert på sin telefon. 

bilde som viser hvordan kjøpe billett til andre - Klikk for stort bilde

 

Med periodebillett på AKT Billett-appen kan du få et varsel før billetten utløper og eventuelt må fornyes. Dette velges som egen funksjon under "Innstillinger" i mobilappen. I en kontrollsituasjon må du kunne fremvise billetten til kontrollør, det er derfor viktig å ha tilstrekkelig strøm på mobiltelefonen under hele reisen.

Husk at du må lese av mobilbillettens QR-kode på kortleseren ved hver ny påstigning! 

 

Kundesenteret svarer: Kan jeg overføre mobilbilletten til en ny mobiltelefon?

Se en liten video hvor kundesenteret forklarer hvordan du overfører mobilbilletten din til en ny mobiltelefon.


 

Spørsmål og svar om AKT Billett

Lurer du på hvordan du skal reise med mobilbilletten AKT Billett. Husk at du må laste ned billetten før du går på bussen ved holdeplassen og lese av moblibillettens QR-kode ombord på bussen når du går på.


Betingelser for bruk av AKT Billett

Hva skjer i en eventuell billettkontroll når man har kjøpt en mobilbillett. Hvis du ikke kan vise billetten din, regnes det som å reise uten gyldig billett. Du kan i lenken nedenfor se hvilke krav og ansvar som stilles til deg som har kjøpt en mobilbillett i forhold til å ha tilstrekkelig batterimengde, datastrøm etc.

Betingelser for bruk av AKT Billett

Les mer om AKT Billett og personvern

 

Utsalgssteder for billetter

Sjekk hvor du kan kjøpe og oppdatere reiseprodukter/billetter for lokalbussene i Agder.