Koronavirus

Det anbefales nå å bruke munnbind på kollektivtransport hvor det ikke er mulig å holde en meters avstand. Se gjeldende reiseråd

 

AKT Billett

AKT Billett

Ta buss med mobil i hele Agder! Med AKT Billett-appen er det enkelt å forhåndskjøpe periodebilletter eller enkeltbilletter på alle linjer i hele Agder som kjøres på oppdrag for AKT.


AKT Billett app - Klikk for stort bilde   

Last ned AKT Billett 

Last ned fra App Store  Last ned fra Google Play
 

Merk at det ikke er tillatt å kopiere eller overføre billetter på annen måte enn gjennom den funksjonalitet som støttes av AKT Billett-appen til enhver tid.  Dette betyr at "screenshots" eller foto/video av andres billett ikke er tillatt. Med periodebillett på AKT Billett-appen kan du få et varsel før billetten utløper og eventuelt må fornyes. Dette velges som egen funksjon under "Innstillinger" i mobilappen. I en kontrollsituasjon må du kunne fremvise billetten til kontrollør, det er derfor viktig å ha tilstrekkelig strøm på mobiltelefonen under hele reisen.

Husk at du må lese av mobilbillettens QR-kode på kortleseren ved hver ny påstigning! 

Du kan kjøpe enkeltbilletter og periodebilletter i AKT Billett

Forhåndsbetaling med AKT Billett gir deg rabatt på enkeltbillett for barn, voksen og honnør  i forhold til om du hadde kjøpt enkeltbilletten ombord. For periodebillett er prisen den samme som om du hadde kjøpt periodebillett på reisekortet.

Enkeltbilletter:

Reiser du på enkeltbillett i AKT Billett oppnår du ca 40 % rabatt i forhold til enkeltbillett kjøpt ombord for:

  • barn
  • voksen
  • honnør. 

Se priser på enkeltbilletter

Periodebilletter:

For deg som reiser regelmessig. Du kan kjøpe

Nattbuss

Du kan også kjøpe nattbussbillett i Agder i AKT Billett-appen under Andre billetter i appen

Spørsmål og svar om AKT Billett

Lurer du på hvordan du skal reise med mobilbilletten AKT Billett. Husk at du må laste ned billetten før du går på bussen ved holdeplassen og lese av moblibillettens QR-kode ombord på bussen når du går på.

Betingelser for bruk av AKT Billett

Hva skjer i en eventuell billettkontroll når man har kjøpt en mobilbillett. Hvis du ikke kan vise billetten din, regnes det som å reise uten gyldig billett. Du kan i lenken nedenfor se hvilke krav og ansvar som stilles til deg som har kjøpt en mobilbillett i forhold til å ha tilstrekkelig batterimengde, datastrøm etc.

Betingelser for bruk av AKT Billett

Les mer om AKT Billett og personvern

 

Utsalgssteder for billetter

Sjekk hvor du kan kjøpe og oppdatere reiseprodukter/billetter for lokalbussene i Agder