Ny nettbutikk fra 1. juli 2024

1.  juli får du tilgang til vår nye, forenklede, nettbutikk. Merk at den gamle nettbutikken du kjenner fra før ikke vil være tilgjengelig fra midten av juni. 

Ny nettbutikk fra 1. juli

(mer detaljert informasjon kommer,  fullstendig informasjon er ikke tilgjengelig på nåværende tidspunkt)

Se en enkel bruksanvisning for ny nettbutikk

  • En ny nettbutikk for kjøp av billetter vil være operativ fra 1. juli 2024. Du vil også etter 1. juli finne informasjon om nettbutikken på adressen akt.no/nettbutikk
  • Merk at den tidligere nettbutikken stenges for salg av billetter fra midten av juni 2024. For kjøp av periodebilletter på reisekort i perioden hvor nettbutikk ikke er tilgjengelig, anbefaler vi deg å benytte våre kundesentre og salg om bord på bussen. 
  • Den nye nettbutikken vil ha begrenset funksjonalitet i oppstarten. Funksjoner som personlig innlogging og kjøpshistorikk vil ikke være tilgjengelig i første fase. For deg som kunde betyr det at du må taste inn reisekortnummeret hver gang nettbutikken skal benyttes. 
Illustrasjonsbilde av ny nettbutikk fra 1. juli 2024 - Klikk for stort bilde

Bruksanvisning for ny nettbutikk

Nedenfor følger en enkel bruksanvisning for hvordan du kan bruke den nye nettbutikken for kjøp av billetter eller påfylling av reisepenger. I tillegg til kjøp og påfylling kan du også sjekke saldo for de ulike billettproduktene du har på reisekortet.