Slik bestiller du reisen med AKT Svipp

Du kan bestille reisen med AKT Svipp i bestillingsløsningen svipp.akt.no eller på telefon. 

bilde som viser bestillingsmåter for akt svipp - Klikk for stort bilde

AKT Svipp

Tilbudet på AKT Svipp varierer fra kommune til kommune, men felles er at AKT Svipp er en samkjøringstjeneste som baserer seg på at turene forhåndsbestilles. Kunden har likevel stor fleksibilitet i forhold til bestillingstidspunkt, hentetidspunkt og servicenivå. Les mer om samkjøringstjenesten AKT Svipp

Bestillingsmåter for AKT Svipp

Du kan bestille en Svipp-tur på ulike måter: 

Bestillingsløsningen svipp.akt.no

Du bestiller enkelt en reise i bestillingsløsningen svipp.akt.no ved å trykke på knappen nedenfor. Bestillingen gjennomfører du enten på din mobiltelefon eller pc. Følg stegene i bestillingsskjemaet.

svipp.akt.no

Telefonbestilling på 907 16 815

Du kan også ringe vårt kundesenter på telefon 907 16 815 for å bestille din reise. Reisen må bestilles mellom kl. 07.00 og kl. 17.00 mandag til fredag, lørdag mellom kl 10.00-17:00. Bestilling senest 60 minutter før avreisetidspunkt.

Merk at du uansett bestillingsmåte må ha en telefon som minimum kan motta SMS, slik at vi kan holde kontakt med deg angående din bestilling. Vi anbefaler likevel at du har en smarttelefon (uavhengig av type/leverandør) for at vi skal kunne levere en best mulig tjeneste til deg. 

Nærmere informasjon om bestillingsmåtene for AKT Svipp

AKT Svipp er en samkjøringstjeneste som kun kjører på bestilling fra deg. I listen nedenfor må du trykke på feltet med pilen som peker nedover og tilhørende tekst, for å åpne opp for mer informasjon om bestillingsmåtene for AKT Svipp. Du kan også laste ned og legge til et ikon for bestillingsløsningen svipp.akt.no på hjemskjermen på din mobiltelefon. Da fungerer bestillingsløsningen som en tradisjonell app.

Oversiktskart over hvor AKT Svipp tilbys på Agder i dag

Kartet illustrerer hvor du finner AKT Svipp i ulike områder på Agder. Tilbudene på AKT Svipp varierer fra kommune til kommune i forhold til hvem som kan benytte tilbudet og hvilke dager og tidspunkt tilbudet er tilgjengelig. Klikk i kartet for å få mer informasjon om tilbudet i kommunen du søker. For nøyaktige avgrensninger i områdene hvor AKT Svipp kan benyttes, se bestillingsløsningen svipp.akt.no

Om samkjøringstjenesten AKT Svipp

AKT Svipp er et prøveprosjekt som er opprettet for å forbedre transporttilbudet og gi nye reisemuligheter for reisende i ulike områder på Agder. Tilbudet på AKT Svipp varierer fra kommune til kommune, men felles er at AKT Svipp en samkjøringstjeneste, ofte uten fast ruteplan, men som baserer seg på at turene forhåndsbestilles. Les mer om hvor og hvordan du kan reise med AKT Svipp på Agder

Bilde som illustrasjon på AKT Svipp - Klikk for stort bildeSom kunde på AKT Svipp har du stor fleksibilitet i forhold til bestillingstidspunkt, hentetidspunkt og servicenivå
  • En minibuss/drosje henter deg hjemme og kjører deg frem og tilbake dit du ønsker, innenfor det avgrensede området.  
  • Minibusser/drosjer er tilrettelagt for rullator og rullestol, oppgi dette i bestillingen.  
  • Vær klar til oppsatt hentetidspunkt. Er transporten forsinket, blir du varslet om dette på din telefon.  
  • Husk å beregne god tid dersom du har en avtale til et gitt tidspunkt. Reiseruten legges opp etter øvrige bestillinger som kommer inn.
  • Sjåførene på AKT Svipp er stort sett ordinære sjåfører i busselskapene. Du vil derfor kunne møte forskjellige sjåfører fra tur til tur.

Les mer om samkjøringstjenesten AKT Svipp

Personvern i AKT Svipp

Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i AKT Svipp