Slik bestiller du reisen med AKT Svipp

Du kan bestille reisen med AKT Svipp i bestillingsløsningen svipp.akt.no eller på telefon. 

Bilde av bestillingsmåter svipp - Klikk for stort bilde

AKT Svipp er en samkjøringstjeneste, uten fast ruteplan, men som baserer seg på at turene forhåndsbestilles. Kunden har likevel stor fleksibilitet i forhold til bestillingstidspunkt, hentetidspunkt og servicenivå. Les mer om samkjøringstjenesten AKT Svipp

Bestillingsmåter for AKT Svipp

Du bestiller enkelt en reise i bestillingsløsningen svipp.akt.no ved å trykke på knappen nedenfor.

svipp.akt.no

Du kan også nå våre kundekonsulenter på telefon for å bestille din reise. Reisen må bestilles mellom kl. 07.00 og kl. 17.00 mandag til fredag, lørdag mellom kl 10.00-17:00, på telefon 907 16 815. Bestilling senest 60 minutter før avreisetidspunkt.

Nærmere informasjon om bestillingsmåtene for AKT Svipp

AKT Svipp er en samkjøringstjeneste som kun kjører på bestilling fra deg, foreløpig i Vågsbygd, Arendal og Bykle. I listen nedenfor må du trykke på feltet med pilen som peker nedover og tilhørende tekst, for å åpne opp for mer informasjon om bestillingsmåtene for AKT Svipp.

Om samkjøringstjenesten AKT Svipp

AKT Svipp er et prøveprosjekt som er opprettet for å forbedre transporttilbudet og gi nye reisemuligheter for reisende i ulike områder på Agder. I dag finnes AKT Svipp som prøveprosjekt i Vågsbygd, Arendal, Bykle og Sirdal. Les mer om tilbudet i de ulike kommunene: 

Tilbudet på AKT Svipp varierer fra kommune til kommune, men felles er at AKT Svipp en samkjøringstjeneste, uten fast ruteplan, men som baserer seg på at turene forhåndsbestilles.

Bilde som illustrasjon på AKT Svipp - Klikk for stort bildeSom kunde på AKT Svipp har du stor fleksibilitet i forhold til bestillingstidspunkt, hentetidspunkt og servicenivå
  • En minibuss henter deg hjemme og kjører deg frem og tilbake dit du ønsker, innenfor det avgrensede området.  
  • Minibussen er tilrettelagt for rullator og rullestol.  
  • Vær klar til oppsatt hentetidspunkt. Er transporten forsinket, blir du varslet om dette på din telefon.  
  • Husk å beregne god tid dersom du har en avtale til et gitt tidspunkt. Reiseruten legges opp etter øvrige bestillinger som kommer inn.
  • Sjåførene på AKT Svipp er ordinære sjåfører i busselskapene. Du vil derfor kunne møte forskjellige sjåfører fra tur til tur.

Les mer om samkjøringstjenesten AKT Svipp

Personvern i AKT Svipp

Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i AKT Svipp