Slik bestiller du reisen med AKT Svipp

Slik bestiller du reisen med AKT Svipp

Du kan bestille reise med AKT Svipp på ulike måter. Bestill en reise i den nye bestillingsløsningen svipp.akt.no, i app, web eller telefon. 

Appen(e) AKT Svipp for Iphone og Android vil fases ut som bestillingsmetode i løpet av sommeren 2022 og bli erstattet av bestillingsløsningen på svipp.akt.no I løpet av september 2022 vil det ikke lenger være mulig å bestille reise med appen AKT Svipp! 

Bestillingsmåter for AKT Svipp

AKT Svipp er en samkjøringstjeneste som kun kjører på bestilling fra deg, foreløpig i Vågsbygd og Arendal. Du har flere ulike måter å bestille en reise i AKT Svipp på:

AKT Svipp er et prøveprosjekt som er opprettet for å forbedre transporttilbudet og gi nye reisemuligheter reisende i ulike områder på Agder. I dag finnes AKT Svipp som prøveprosjekt for honnørreisende i Vågsbygd og Arendal. Les mer om de ulike tilbudene: AKT Svipp i Vågsbygd eller AKT Svipp i Arendal

Om samkjøringstjenesten AKT Svipp

  • En minibuss henter deg hjemme og kjører deg frem og tilbake dit du ønsker, innenfor det avgrensede området.  
  • Minibussen er tilrettelagt for rullator og rullestol.  
  • Vær klar til oppsatt hentetidspunkt. Er transporten forsinket, blir du varslet om dette på din telefon.  
  • Husk å beregne god tid dersom du har en avtale til et gitt tidspunkt. Reiseruten legges opp etter øvrige bestillinger som kommer inn.
  • Sjåførene på AKT Svipp er ordinære sjåfører i busselskapene. Du vil derfor kunne møte forskjellige sjåfører fra tur til tur.

Personvern i AKT Svipp

Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i AKT Svipp