Koronavirus

På linjer med utgangspunkt i Arendal og Froland er det kun lov å sitte på annethvert sete fra 08.03. Arendal har innført rødt nivå fra barnehager til videregående, mens Grimstad, Lillesand og Birkenes har rødt på videregående – gult på ungdomstrinnet. I Kristiansand skal munnbind benyttes i det offentlige rom innendørs av personer over 12 år. Rødt nivå på videregående skoler i Kristiansand og Vennesla og ungdomsskoler i Kristiansand. Se temasider med status og reiseråd

Sonekart

Sonekart

For å finne riktig pris må du vite hvor mange soner du skal reise i. Du betaler for maks 6 soner ved bruk av enkeltbillett og maks 3 soner for periodebillett.

Sonekart Agder

Sjekk antall soner i kartet mot pristabellene for enkeltbillett og periodebillett.

  • Hver tekstboks på kartet utgjør én sone/kommune. (1 sone = 1 kommune
  • Følg strekene på kartet, og husk å telle med både avgangs- og ankomstsone.
  • MERK! Du betaler kun for alternativet med færrest antall sonepasseringer langs strekene i kartet (gunstigste alternativ).

sonerkart Agder - Klikk for stort bildeSonekart Agder

Gjelder også Moi (Lund kommune i Rogaland) og Haukeli (Vinje kommune i Telemark). Merk at holdeplass IKEA regnes som sone i Kristiansand, Døle bru regnes som del av sone i Kristiansand i retning mot Kristiansand, som en del av sone i Mandal i retning mot Mandal.

  • Periodebillett voksen Kristiansandsområdet: Kristiansand (inkludert tidligere kommuner Søgne, Songdalen) og Vennesla (inkludert Øvrebø), regnes som én felles sone (grønt område i kart)
  • Flexikort: Gyldig i hele Kristiansandsområdet (grønt område i kart).

MERK! For reiser med enkeltbillett er alltid 1 sone = 1 kommune. Ordningen med én felles sone for reiser innenfor Kristiansandsområdet gjelder altså ikke for enkeltbilletter.