Tilgjengelige elsparkesykler vises i AKT Billett-appen

Er elsparkesykler en del av din kollektive reise? AKT viser nå ledige elsparkesykler i Kristiansand i AKT Billett-appen. 

Se tilgjengelige elsparkesykler i AKT Billett

I Kristiansand kan du nå se elsparkesyklene til Voi og Bolt i kartet når du er inne i appen AKT Billett. Ved å trykke på sparkesykkel-ikonet i bunnmenyen på AKT Billett får du en oversikt over hvor det finnes elsparkesykler tilgjengelig i Kristiansand. Ved å zoome inn finner du antall tilgjengelige sparkesykler fra den enkelte leverandør, hvor du deretter blir videresendt til appene til Voi eller Bolt og kan booke en tur på elsparkesykkel i deres apper. Du kan da se om det er elsparkesykler tilgjengelig på holdeplassen du vanligvis benytter.

Se sparkesykler i AKT Billett - Klikk for stort bildeVed å trykke på sparkesykkelsymbolet i bunnmenyen får du enkelt oversikt over tilgjengelige sparkesykler i Kristiansand.

Hvis du allerede har lastet ned appen til Voi og Bolt

Etter å ha trykket på elsparkesykkelsymbolet i kartet i AKT Billett blir du sendt direkte til appen til enten Voi eller Bolt. Betaling og andre forhold rundt sparkesykkelturen blir håndtert i den enkelte app.

Hvis du ikke har lastet ned appen til Voi og Bolt

Ved å trykke på elsparkesykkelsymbolet i kartet i AKT Billett blir du sendt videre til enten App Store eller Google Play, hvor du kan laste ned appen til enten Voi eller Bolt. Etter at du har lastet ned appen må du gjennomføre registrering og betaling i den enkelte app.

Last ned appene:

AKT Billett

Har du enda ikke lastet ned AKT Billett-appen? Med AKT Billett-appen er det enkelt å forhåndskjøpe periodebilletter eller enkeltbilletter på alle linjer i hele Agder som kjøres på oppdrag for AKT. Les mer om å reise med AKT Billett

bilde med lenker til appbutikkerbilde med lenke til app storebilde med lenke til google play