Aktuelt

AKT Svipp - samkjøringsprosjekt i Vågsbygd

NYHET: Nå i hele Vågsbygd. Er du over 67 år (eller har honnørkort fra NAV) og trenger skyss fra dør til dør? Tilbudet AKT Svipp er en bestillingstjeneste som i første omgang en gratistjeneste til honnørreisende i Vågsbygd.

Gjeldende reiseråd under koronapandemien

Se oversikt nedenfor for gjeldende reiseråd. For linjer som passerer flere kommunegrenser, gjelder de strengeste regler for smittevernråd.

Ruteendringer på Agder sommer/høst 2021

Det foretas ruteendringer fra 23. juni og 28. juni på Agder, som enkelte steder får effekt fra 19. august. Ruteendringene skjer over store deler av Agder, se nærmere informasjon om hvilke områder, linjer og avganger som blir berørt.

Lag din egen sanntidsskjerm

Sanntidsinformasjon på skjermer i dine lokaler gjør det lettere for ansatte og besøkende å bli kjent med kollektivtilbudet som finnes i nærheten. Du kan nå lage din egen sanntidsskjerm helt gratis!

Ledig plass på bussen?

Vi fortsetter å jobbe for at du kan reise trygt med oss under den pågående pandemien. På holdeplasskilt, i vår reiseplanlegger og sanntidsskjermer kan du nå se hvor mye ledig plass det er på avgangen du venter på.

Økt sikkerhet ved betaling i AKT Billett

Ved kjøp i vår billettapp AKT Billett kan du bli bedt om å godkjenne beløp over en viss sum med bankid/3D Secure.