Aktuelt

Mange reiste kollektivt i Kristiansand på 17. mai

De seneste årene (før pandemien) har rutetilbudet i Kristiansand på 17. mai blitt styrket i forhold til tidligere år. Dette vises også igjen i passasjertallene. 

Rutetider på helligdager i mai og juni 2022

I mai og juni er det noen avvik fra ordinær ruteplan, full oversikt får du i vår reiseplanlegger. 

Søndagsavganger med M1 mellom Kvadraturen og Dyreparken

Fra 1. mai kjører M1 igjen søndagsavganger mellom Kvadraturen og Dyreparken. 

Benytter du deg av QR-koden på holdeplassoppslagene?

Da vil du du dessverre oppleve at disse ikke lenger fungerer.

AKT Svipp Arendal fra 15. mars 2022

Er du over 67 år (eller har honnørkort fra NAV) og trenger skyss fra dør til dør? Tilbudet AKT Svipp Arendal er en bestillingstjeneste til honnørreisende i Arendal fra 15. mars 2022. Tilgjengelighetsområdet erstatter i stor grad området hvor servicebussen linje 115 Mariåsen/Birkenlund tidligere har trafikkert.

Lag din egen sanntidsskjerm

Sanntidsinformasjon på skjermer i dine lokaler gjør det lettere for ansatte og besøkende å bli kjent med kollektivtilbudet som finnes i nærheten. Du kan nå lage din egen sanntidsskjerm helt gratis!

AKT Svipp - samkjøringsprosjekt i Vågsbygd

Er du over 67 år (eller har honnørkort fra NAV) og trenger skyss fra dør til dør? Tilbudet AKT Svipp er en bestillingstjeneste som i første omgang en gratistjeneste til honnørreisende i Vågsbygd.

Ledig plass på bussen?

På holdeplasskilt, i vår reiseplanlegger og sanntidsskjermer kan du se hvor mye ledig plass det er på avgangen du venter på.

Å reise med lokalbuss i Agder

Skal jeg gå på bussen foran eller bak? Kan jeg kjøpe billett ombord på bussen? Stopper bussen automatisk på holdeplassen jeg står på? Se om du finner svaret på dine spørsmål nedenfor.