Koronavirus

På linjer med utgangspunkt i Arendal og Froland er det kun lov å sitte på annethvert sete fra 08.03. Arendal har innført rødt nivå fra barnehager til videregående, mens Grimstad, Lillesand og Birkenes har rødt på videregående – gult på ungdomstrinnet. I Kristiansand skal munnbind benyttes i det offentlige rom innendørs av personer over 12 år. Rødt nivå på videregående skoler i Kristiansand og Vennesla og ungdomsskoler i Kristiansand. Se temasider med status og reiseråd

Aktuelt

Ledig plass på bussen?

Vi fortsetter å jobbe for at du kan reise trygt med oss under den pågående pandemien. På holdeplasskilt, i vår reiseplanlegger og sanntidsskjermer kan du nå se hvor mye ledig plass det er på avgangen du venter på.

Gjeldende reiseråd under koronapandemien

På busslinjer med utgangspunkt i Arendal og Froland innføres seterestriksjoner hvor annethvert sete skal benyttes fra 08.03. Arendal har innført rødt nivå fra barnehager til videregående, mens Grimstad, Lillesand og Birkenes har rødt på videregående – gult på ungdomstrinnet. I Kristiansand skal munnbind benyttes i det offentlige rom innendørs, også på busser. Rødt nivå for videregående skoler i Kristiansand og Vennesla, rødt nivå for ungdomsskoler i Kristiansand.

Nye priser fra 1. februar 2021

1. februar 2021 endres prisene på AKTs billettprodukter. Endringene gjelder AKTs ordinære ruter; på ekspressbusser, nattbusser og flybusser gjelder egne priser.  

Nye websider og ny logo

Agder kollektivtrafikk har foretatt en oppussing av den visuelle profilen. 19. januar lanserte AKT sin nye profil og nye websider.

Økt sikkerhet ved betaling i AKT Billett

Ved kjøp i vår billettapp AKT Billett kan du bli bedt om å godkjenne beløp over en viss sum med bankid/3D Secure.