AKT Svipp Arendal

Er du over 67 år (eller har honnørkort fra NAV) og trenger skyss fra dør til dør? Tilbudet AKT Svipp Arendal er en bestillingstjeneste til honnørreisende i Arendal.  

Bildet viser en iIllustrasjon av AKT Svipp - Klikk for stort bildeAKT Svipp i Arendal er for honnørreisende

Bestilling av reise i AKT Svipp

 • Bestillingsløsning på svipp.akt.no
 • eller på telefon 907 16 815

Bestill reise i AKT Svipp

Hva er AKT Svipp i Arendal

AKT Svipp er et prøveprosjekt som er opprettet  for å forbedre transporttilbudet og gi nye reisemuligheter for honnørreisende i Arendal. AKT Svipp er en samkjøringstjeneste, uten fast ruteplan, men som baserer seg på at turene forhåndsbestilles. Kunden har likevel stor fleksibilitet i forhold til bestillingstidspunkt, hentetidspunkt og servicenivå. En minibuss plukker deg opp der du er og frakter deg helt fram dit du skal i området Harebakken, Strømmen, Myrene, Sentrum, Torsbudalen, Nyli, Barbu, Heia og Enghaven, enten det er til bussholdeplassen, butikken, legen eller en god venn. Se avgrensing i kart nedenfor.

Kort oppsummering av tilbudet AKT Svipp i Arendal:

 • Tilbudet er for honnørreisende
 • AKT Svipp kjører mandag - fredag kl. 09:00 - 17:00 og lørdag kl. 10:00 - 16:00.
 • Ingen fast ruteplan/rutetider, kjøreruten og kjøretidspunktene blir bestemt av hvor mange bestillinger som til enhver tid kommer inn
 • AKT Svipp-bussen kjører innenfor det avgrensede området i Arendal, se kart over dekningsområdet for AKT-Svipp Arendal nedenfor

Om bestillingstjenesten AKT Svipp i Arendal

 • AKT Svipp kjøres med egne minibusser, som har plass til 9 - 16 passasjerer. 
 • Du kan maksimalt bestille en reise 1 uke frem i tid og du kan maksimalt ha 10 aktive bestillinger om gangen.
 • Oppgi tidspunkt for når du ønsker å bli hentet og kjørt hjem igjen, om du har behov for assistanse til bæreposer og lignende eller har med ulike hjelpemiddel som rullator, rullestol etc.
 • Minibussen henter deg hjemme til avtalt tid, og kjører deg dit du skal innenfor det avgrensede området i kartet nedenfor.
 • AKT Svipp i Arendal kjører mandag - fredag kl. 09:00 - 17:00 og lørdag kl. 10:00 - 16:00. Tjenesten tilbys ikke på søndager og høytidsdager.

Les om Jorhild som fikk et nytt liv med AKT-Svipp

Bestillingsmåter for AKT Svipp

Du bestiller enkelt en reise i bestillingsløsningen svipp.akt.no ved å trykke på knappen nedenfor.

svipp.akt.no

Du kan også nå våre kundekonsulenter på telefon for å bestille din reise. Reisen må bestilles mellom kl. 07.00 og kl. 17.00 mandag til fredag, lørdag mellom kl 10.00-17:00, på telefon 907 16 815. Bestilling senest 60 minutter før avreisetidspunkt.

Se mer informasjon om hvordan du bestiller reise med AKT Svipp

Priser

illustrasjon honnørbillett - Klikk for stort bilde

En Svipptur koster det samme som en vanlig bussreise for honnør innenfor samme sone. Du kan også reise videre på den ordinære kollektivtrafikken på vanlige betingelser med billettene du kjøper for Svipp-turen. Les mer om billettyper, rabatter og reiseregler

Kart over gyldighetsområde for AKT Svipp i Arendal

Innenfor det markerte området i kartet (Harebakken, Strømmen, Myrene, Sentrum, Torsbudalen, Nyli, Barbu, Heia og Enghaven) kan du benytte AKT Svipp i Arendal. Reisen må dermed starte og slutte innenfor det markerte området. Kartet er ment for illustrasjon, for nøyaktige avgrensninger, se kart i bestillingsløsningen svipp.akt.no

 

Reiseruten blir lagt opp etter hvilke bestillinger som kommer inn. Du kan derfor regne med at det også er andre med på reisen/bussen, eller at andre blir plukket opp senere på turen.

Slik fungerer AKT SVIPP

 • Tilbudet er for deg som har fylt 67 år, er honnørreisende, hjemme på dagtid og trenger transport fra dør til dør når du skal gjøre ærender eller har lyst på en tur ut.
 • Bestill AKT Svipp via bestillingsløsningen svipp.akt.no eller telefon
 • En minibuss henter deg hjemme og kjører deg frem og tilbake dit du ønsker i Arendal, (se avgrensninger i kart). Turer kan ikke kjøres utenfor det avgrensede området.
 • Bussene kjører mandag til fredag mellom kl. 09:00 og 17:00 og lørdag kl 10:00 - 16:00. Minibussen er tilrettelagt for rullator og rullestol. 
 • Vær klar til oppsatt hentetidspunkt. Er transporten forsinket, blir du varslet om dette på din telefon.
 • Husk å beregne god tid dersom du har en avtale til et gitt tidspunkt. Reiseruten legges opp etter øvrige bestillinger som kommer inn.
 • Sjåførene på AKT Svipp  ordinære sjåfører i Setesdal Bilruter. Du vil derfor kunne møte forskjellige sjåfører fra tur til tur.

Personvern i AKT Svipp

Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i AKT Svipp