Ny nettbutikk fra 1. juli 2024

Vår tidligere nettbutikk er nå stengt. 1.  juli får du tilgang til vår nye, forenklede, nettbutikk. Du kan fremdeles bruke ditt nåværende reisekort i den nye nettbutikken. 

Informasjonsbilde om at nettbutikk stenger midlertidig 20 juni - 1 juli - Klikk for stort bilde

Gammel nettbutikk stenger midlertidig ned 20. juni

Kjøp billetter i vår nye nettbutikk fra 1. juli 2024. Merk at alle billetter som er kjøpt i den gamle nettbutikken må være aktivert/tatt i bruk på bussen før 30. juni 2024 for at overgangen til nytt billettutstyr 1. juli 2024 skal fungere sømløst. Du kan fremdeles bruke ditt nåværende/gamle reisekort etter 1. juli. Siden vi stenger den gamle nettbutikken, vil du miste ordrehistorikken fra den gamle nettbutikken din i ny nettbutikkløsning. 

Kjøp billettene på kundesenteret i stengeperioden

I stengeperioden kan du kjøpe de samme billettproduktene på våre kundesentre eller om bord på bussen som i AKT Nettbutikk. På kundesenter og bussen kan du betale med bankkort.

 

Ny nettbutikk fra 1. juli

Se en enkel bruksanvisning for ny nettbutikk

  • En ny nettbutikk for kjøp av billetter vil være operativ fra 1. juli 2024. Du kan bruke ditt gamle reisekort i den nye nettbutikken også etter 1. juli. Siden vi stenger den gamle nettbutikken, vil du miste ordrehistorikken fra den gamle nettbutikken din i ny nettbutikkløsning.
  • Du vil også etter 1. juli finne informasjon om nettbutikken på adressen akt.no/nettbutikk
  • Merk at den tidligere nettbutikken stenges for salg av billetter fra 20. juni 2024. For kjøp av periodebilletter på reisekort i perioden hvor nettbutikk ikke er tilgjengelig, anbefaler vi deg å benytte våre kundesentre og salg om bord på bussen. 
  • Den nye nettbutikken vil ha begrenset funksjonalitet i oppstarten. Funksjoner som personlig innlogging og kjøpshistorikk vil ikke være tilgjengelig i første fase. For deg som kunde betyr det blant annet at du må taste inn reisekortnummeret hver gang nettbutikken skal benyttes. 
Illustrasjonsbilde av ny nettbutikk fra 1. juli 2024 - Klikk for stort bilde

Bruksanvisning for ny nettbutikk

Nedenfor følger en enkel bruksanvisning for hvordan du kan bruke den nye nettbutikken for kjøp av billetter eller påfylling av reisepenger. I tillegg til kjøp og påfylling kan du også sjekke saldo for de ulike billettproduktene du har på reisekortet.