AKT Nettbutikk, fyll på reisekortet

I AKT Nettbutikk kan du kjøpe billettprodukter til kollektivtrafikken på hele Agder. For å benytte nettbutikken må du allerede ha et reisekort som du får gratis på våre kundesentre. Du kan betale kjøpet enten med Vipps eller bankkort (Visa/MasterCard). 

1. juli 2024 får vi nytt billettsystem for kollektivtrafikken på Agder.  Se mer informasjon om hva endringene eventuelt innebærer for deg 

Innhold på siden, gå direkte til:

NB! Gammel nettbutikk stenger ned 20. juni 2024

Kjøp billetter i vår nye nettbutikk fra 1. juli 2024. Merk at alle billetter som er kjøpt i den gamle nettbutikken må være aktivert/tatt i bruk på bussen før 30. juni 2024 for at overgangen til nytt billettutstyr 1. juli 2024 skal fungere sømløst. Du kan fremdeles bruke ditt nåværende/gamle reisekort etter 1. juli.

AKT Nettbutikk for kjøp av billettprodukter

Velkommen til AKT Nettbutikk for enkelt billettkjøp! 

I vår nettbutikk kan du oppdatere og fylle på ditt reisekort. Alt du trenger er et reisekort, som du får gratis på våre kundesentre.

bilde som illustrerer AKT Nettbutikk - Klikk for stort bildeKjøp periodebilletter, Flexikortreiser eller fyll på Reisepenger i AKT Nettbutikk

Gå direkte til innlogging AKT Nettbutikk

For å benytte AKT Nettbutikk må du ha et reisekort som du får gratis på våre kundesentre. 

I nettbutikken kan du kjøpe følgende billetter: 

  • periodebilletter for barn, ungdom, ung voksen/student, voksen, honnør (pensjonist) 
  • Flexikort i Kristiansandsområdet, 10/20 reiser
  • fylle på Reisepenger

I tillegg kan du lese av saldo for gjenstående dager på periodebilletten, resterende reiser på Flexikortet eller gjenstående verdi på Reisepenger. Du bruker ditt vanlige reisekort, du trenger ikke et eget reisekort for nettbutikken. 

Merk at det ikke er mulig å kjøpe enkeltbilletter i nettbutikken. For å kjøpe enkeltbilletter må du først fylle på Reisepenger, som du så betaler med på bussen. Når du fyller på Reisepenger, er det viktig å huske at du bare kan legge til opptil kr 2000,- på ett reisekort om gangen. Etter at du har gjennomført kjøpet i nettbutikken, laster du ned billetten/produktet på bussens kortleser, før du leser av billetten på bussens kortleser som vanlig.

Lurer du på noe om nettbutikken til AKT? Se svar på spørsmål om nettbutikken nedenfor

Du kan betale med Vipps eller bankkort (Visa/Mastercard) i nettbutikken 

MERK! Kjøpet i nettbutikken kan ikke garanteres å kunne benyttes på bussen før neste dag kl 05:00. Dette fordi billettmaskinene i bussene ikke er online til enhver tid og dermed ikke mottar kjøpet fra nettbutikken direkte. Meldingen "Billetten lastes ned, vennligst vent"  i bussens kortleser betyr at reiseproduktet/billetten lastes ned til busskortet når busskortet avleses på kortleseren om bord på bussen.

Er du ny eller gammel bruker

  • Nye brukere/førstegangsbrukere kan enkelt opprette brukerkonto ved registrere personalia under "Opprett brukerkonto"  
  • Dersom du allerede har brukerkonto i nettbutikken, fyll inn brukernavn/passord, deretter velg "Logg inn"

Logg inn i AKT Nettbutikk

Du kan bruke AKT Nettbutikk på to ulike måter:

  1. Du kan gå direkte til AKT Nettbutikk Vær oppmerksom på at URL til nettbutikken ligger utenfor AKT-domenet. Adressen til nettbutikken ser slik ut:  https://admin.api.fara.no/fs-webshop-client/#/login?pta=AKT.
  2. Du kan gjøre handelen i AKT Nettbutikk i vinduet nedenfor:

AKT Nettbutikk:

Tilgjengelighetserklæring AKT Nettbutikk

Spørsmål om AKT Nettbutikk?

Når du har gjennomført kjøpet i nettbutikken, må du laste ned kjøpet til reisekortet på bussens kortleser, før du leser av billetten som vanlig.

Se hvordan du laster ned og leser av billettene om bord på bussen.

Hvis du har spørsmål om å bruke nettbutikken, kan du se om du finner svarene nedenfor.

 

Video: slik fungerer nettbutikken

Se en liten video om hvordan AKT Nettbutikk fungerer. Merk at i videoen er knappen for "Kjøp periodebilletter/Flexikort" merket med "Kjøp produkt" og knappen for "Fyll på reisepenger" merket med "Fyll på". Merk at du også kan betale med Vipps.

Kundesenteret svarer: Hvordan kan jeg sjekke saldoen på reisekortet mitt

Se en liten video hvor kundesenteret forklarer hvordan du enkelt kan sjekke gjenstående dager/verdi på reisekortet.