Koronavirus

Smitte på linje 100 21.07. Frivillig registrering av reisende på linje 170, seterestriksjoner i Setesdal. Se temasider med status og reiseråd

AKT Nettbutikk, fyll på reisekortet

AKT Nettbutikk, fyll på reisekortet

Nettbutikk hvor du kan kjøpe billettprodukter for hele Agder. For å benytte nettbutikken må du allerede ha et reisekort.


AKT Nettbutikk - Klikk for stort bilde 

AKT Nettbutikk

I nettbutikken kan du kjøpe periodebilletter, Flexikort og fylle på Reisepenger på reisekortet ditt. I tillegg kan du lese av saldo for gjenstående dager på periodebilletten, resterende reiser på Flexikortet eller gjenstående verdi på Reisepenger. Merk at det ikke er mulig å kjøpe enkeltbilletter i nettbutikken.

For å kunne benytte AKT Nettbutikk må du ha et reisekort som du får gratis på våre kundesentre. 

MERK! Kjøpet i nettbutikken kan ikke garanteres å kunne benyttes på bussen før neste dag kl 05.00. Dette fordi billettmaskinene i bussene ikke er online til enhver tid og dermed ikke mottar kjøpet fra nettbutikken direkte. Meldingen "På vei til kort"  i bussens kortleser betyr at reiseproduktet lastes til busskortet når busskortet aktiveres på kortleseren om bord på bussen.

Ny eller gammel bruker

  • Nye brukere kan enkelt opprette brukerkonto ved registrere personalia under "Opprett brukerkonto"  
  • Dersom du allerede har brukerkonto i nettbutikken, fyll inn brukernavn/passord, deretter velg "Logg inn"

Logg inn i AKT Nettbutikk

Du kan bruke AKT Nettbutikk på to ulike måter:

  1. Du kan enten gå direkte til AKT Nettbutikk her Vær oppmerksom på at URL til nettbutikken ligger utenfor AKT-domenet. Adressen til nettbutikken ser slik ut:  https://admin.api.fara.no/fs-webshop-client/#/login?pta=AKT.
  2. Eller gjøre handelen i AKT Nettbutikk i vinduet nedenfor:

Tips for å bruke nettbutikken:

I nettbutikken kan du kjøpe periodebilletter, Flexikort eller fylle på Reisepenger på ditt reisekort. 

Periodebilletter/Flexikort:

Når du skal kjøpe periodebilletter/Flexikort, må du i nettbutikken bruke knapp for "Kjøp Produkter" 

I nettbutikken kan du på reisekortet ditt kjøpe periodebillettene 30-dagersbillett (barn, ungdom, ung voksen, voksen og honnør), 180-dagersbillett (for voksen 30–66 år) eller Flexikort for Kristiansandsområdet (10/20 reiser). Du kjøper periodebilletter ved å velge knappen "Kjøp produkt". 

Merk at du i nettbutikken har stor fleksibilitet, ved at du kan velge fra-til hvilke soner (kommuner) din periodebillett skal gjelde. 

Reisepenger

Når du skal fylle på Reisepenger, må du i nettbutikken bruke knapp for "Fyll på"

I nettbutikken kan du fylle på reisepenger på busskortet. Reisepenger er penger du fyller på reisekortet. Reisepenger kan du bruke istedenfor kontanter og er gyldig på alle linjer i hele Agder som kjøres på oppdrag for AKT. Du betaler for påfyllingen med bankkort (Visa/MasterCard). Du fyller på Reisepenger ved å velge knappen "Fyll på".

På bussen kan du dermed kjøpe enkeltbilletter, periodebilletter og Flexikort med Reisepenger. 

Slik bruker du nettbutikken (video):

Sjekk saldo og gjenstående dager

I nettbutikken kan du holde oversikt over gjenstående dager på periodebillettene, slik at du kan kjøpe ny periode i god tid før den gamle perioden utløper. Du taper ingen dager ved å kjøpe neste periode før foregående er utløpt. På Flexikortet finner du gjenstående reiser (men merk at oversikten ikke tar med dagens gjennomførte reiser, men at dette først kommer med i oversikten neste dag). Du får også opp gjenstående verdi på dine Reisepenger, slik at du enkelt kan holde oversikt over gjenstående beløp

AKT Nettbutikk forklaringer