Koronavirus

På linjer med utgangspunkt i Arendal og Froland er det kun lov å sitte på annethvert sete fra 08.03. Arendal har innført rødt nivå fra barnehager til videregående, mens Grimstad, Lillesand og Birkenes har rødt på videregående – gult på ungdomstrinnet. I Kristiansand skal munnbind benyttes i det offentlige rom innendørs av personer over 12 år. Rødt nivå på videregående skoler i Kristiansand og Vennesla og ungdomsskoler i Kristiansand. Se temasider med status og reiseråd

Oversikt over rutetilbudet i Kristiansand og Arendal

Oversikt over rutetilbudet i Kristiansand og Arendal

Bussen går oftere enn du tror. Her finner du en enkel oversikt over frekvensen i rutetilbudet for deg som er ny på bussen eller vanligvis ikke reiser med våre busser i byene på Agder.

Bussen går oftere enn du tror

Visste du at på Agder kjøres det ca 3 700 avganger på en ordinær hverdag, 1 800 bare i Kristiansandsområdet? Du finner sikkert en avgang som passer for deg.

plakat bussen går oftere enn du tror - Klikk for stort bilde   

Frekvens i rutetilbudet på Agder

Oversikten nedenfor viser rutetilbudet under høst/vinter/vår og illustrerer hvor mange avganger du kan forvente på din linje på ulike tidspunkt på dagen. På sommeren går det i de fleste områder et noe redusert tilbud i forhold til oversikten.

Frekvensoversikt Kristiansand

Du kan også få en enkel oversikt over antall avganger i busstilbudet i Kristiansand, ved å bruke kart til å få en enkel oversikt over busstilbudet i området du ønsker. 

Kart med visning av avganger i Kristiansand

Frekvensoversikt Arendal