Trafikkamera på Agder

Ulike aktører har satt opp kamera som overvåker trafikksituasjonen forskjellige steder i Agder. Dette kan også gjøre det enklere for deg som busspassasjer å få oversikt over trafikkbildet.

Uteblitt buss?

Da kan årsaken være at bussen står fast i trafikken. Selv om vårt sanntidssystem nettopp tar høyde for uventede situasjoner og gir prognoser for når bussen er forventet å gå fra din holdeplass, kan et aktualitetsbilde fra trafikken gi en større forståelse for trafikksituasjon og værsituasjon. 

Statens vegvesen har flere "stillbildekamera", som gir et oversiktsbilde over trafikksituasjonen i andre deler av Agder.

Merk at lenkene tar deg til de ulike leverandørenes sider, AKT er ikke ansvarlig for innholdet og stabilitet/oppetid som blir levert fra disse tjenestene. Stillbildekameraene oppdateres i forskjellig frekvens.  

Trafikkamera fra Statens vegvesen

Statens vegvesen har flere "stillbildekamera", som gir et oversiktsbilde over trafikksituasjonen i store deler av Agder.

Se oversiktskart fra Statens vegvesen med trafikkamera fra Agder

Du kan også finne kamera direkte i lenkene nedenfor, lenkene tar deg til Statens vegvesen sine kameraer. Merk at lenkene åpnes i nytt vindu.

Livekamera fra Fædrelandsvennen

NB! Krever abonnement. Fædrelandsvennen har satt opp "livekamera" i Kristiansandsområdet som viser levende direktebilder fra ulike innfartsårer. Her må du ha abonnement på Fædrelandsvennen for å kunne se trafikkbildene.

Se trafikkamera med livebilder fra Kristiansandsområdet: Fædrelandsvennen