Arkiv

Det kommer nye rutetabeller i Kristiansandsområdet fra 15.08.22 på ruter som kjøres av Boreal. Det er kun mindre endringer og justeringer i forhold til de eksisterende ruteplanene. 

AKT deler ut 180-dagersbilletter til asylmottak i Agder

1. juli 2022 overtar Setesdal Bilruter rutekjøringen i området Kristiansand-Mandal-Lyngdal-Farsund/Lista, som tidligere har vært kjørt av Sørlandsruta. For deg som kunde har det ingen praktisk betydning annet enn at du vil reise med en enda mer moderne busspark med AKT-profil. Dine billetter kjøper du og reiser du med som før selskapsbyttet.

Gjør det enkelt for deg selv, reis kollektivt til og fra konserten i Arendal 18. juni. Husk at du må ha forhåndskjøpt bussbilletten for å kunne reise kollektivt fra konserten på Vindholmen. Hvis du ikke har periodebillett fra før kan du enkelt kjøpe bussbilletten i mobilappen AKT Billett.

Oppdatert: Det er oppnådd enighet i lønnsoppgjøret. Kundesentrene holder åpent som vanlig. 

I mai og juni er det noen avvik fra ordinær ruteplan, full oversikt får du i vår reiseplanlegger. 

buss til Dyreparken

Fra 1. mai kjører M1 igjen søndagsavganger mellom Kvadraturen og Dyreparken. 

Er du over 67 år (eller har honnørkort fra NAV) og trenger skyss fra dør til dør? Tilbudet AKT Svipp Arendal er en bestillingstjeneste til honnørreisende i Arendal fra 15. mars 2022. Tilgjengelighetsområdet erstatter i stor grad området hvor servicebussen linje 115 Mariåsen/Birkenlund tidligere har trafikkert.