Ruteendringer i Kristiansandsområdet fra 14.08.23

14. august skjer det ruteendringer på flere ruter i Kristiansandsområdet, særlig i Søgne og Songdalen. Ny videregående skole i Søgne gjør at det opprettes en ny bussrute, linje 48, mellom Songdalen og Søgne. Skolebuss mellom Kristiansand og Søgne videregående skole erstattes av flere avganger på linje 40E. 

Ruteomleggingene fra 14. august vil ha størst betydning for reisende i Søgne og Songdalen. I de andre områdene i Kristiansandsområdet er det kun mindre endringer.

Nye ruteplaner

Nye ruteplaner i Kristiansandsområdet gjelder fra 14.08.23.   

Rutetider i AKT Reise

De nye rutetidene finner du også i vår reiseplanlegger og i appen AKT Reise

Linjekart

Se hvor bussene kjører i Kristiansandsområdet fra 14.08.23 i vårt nye linjekart (PDF, 59 kB)

Har du spørsmål om ruteendringene?

Vi har samlet en del spørsmål og svar om ruteendringene nedenfor. Se om du finner svar på det du lurer på i spørsmål og svar om ruteendringene i Kristiansand nedenfor. 

Ruteendringer i Kristiansandsområdet fra 14.08.23

Nedenfor finner du en beskrivelse av de største endringene på rutetilbudet i Kristiansandsområdet fra 14.08.23. I andre områder i Kristiansand er det kun mindre endringer i form av nye rutetabeller.

Last ned AKT Reise-appen for hele Agder

I AKT Reise kan du søke opp avganger fra en spesifikk holdeplass eller gjøre et reisesøk fra og til ulike adresser/holdeplasser. Du kan også få frem bussen "live" i kartvisning, slik at du har kontroll på om bussen virkelig er på vei til holdeplassen. I reiseplanleggeren kan du også se hvor mye ledig kapasitet det er om bord på bussen du venter på

Bilde som viser reiseappen AKT ReiseBilde som viser lenke til App Store AKT Reisebilde som viser lenken til Google Play AKT Reise

Spørsmål og svar om ruteendringene i Kristiansandsområdet 14.08.23

Nedenfor har vi samlet en del spørsmål og svar om ruteendringen i Kristiansandsområdet fra 14. august 2023. Enkelte spørsmål vil være supplert med kartinformasjon.