Koronavirus

På linjer med utgangspunkt i Arendal og Froland er det kun lov å sitte på annethvert sete fra 08.03. Arendal har innført rødt nivå fra barnehager til videregående, mens Grimstad, Lillesand og Birkenes har rødt på videregående – gult på ungdomstrinnet. I Kristiansand skal munnbind benyttes i det offentlige rom innendørs av personer over 12 år. Rødt nivå på videregående skoler i Kristiansand og Vennesla og ungdomsskoler i Kristiansand. Se temasider med status og reiseråd

Stenging Gislemyrveien fra 14.09. Linje 51/52 kjører Slettheiveien

Stenging Gislemyrveien fra 14.09. Linje 51/52 kjører Slettheiveien

Linje:
51 52
Sted:
Kristiansand/Slettheia
Oppdatert:
04.02.2021 09:34

Vann- og avløpsarbeid i Gislemyrveien


Slettheia / Gislemyrveien
På grunn av veiarbeid i Gislemyrveien fra 14. september og i opptil 12 måneder fremover blir veien helt eller delvis stengt. Linje 51 og 52 omlegges til å kjøre Slettheiveien mellom Lumber / Trekanten og Øvre Slettheia. Reisende til/fra holdeplasser i Gislemyrveien henvises til tilbudet i Slettheiveien og linje 12 som kjører Vågsbygd ringvei. Reisende til/fra Trekanten som i dag benytter Vågsbygd ringvei nedre må benytte holdeplassen Trekanten i Slettheiveien (samme som linje 12).

Mellom Vågsbygd senter og Andøya / Bråvann kjøres som normalt. Dette gjelder også avganger til/fra Kvadraturen og Universitetet.