Koronavirus

Rapportert smitte på linje 36/1933 tirsdag/onsdag 13.04/14.04, linje 170/100 fredag 09.04. Frivillig registrering av reisende på linje 170. Munnbind benyttes på busser av alle over 12 år. Ved bruk av munnbind er det tillatt å sitte skulder ved skulder. Seterestriksjoner i Setesdal.  Se temasider med status og reiseråd.

Bestill sanntidslenke til din bedrift, organisasjon eller idrettslag

Bestill sanntidslenke til din bedrift, organisasjon eller idrettslag

Bestill sanntidslenke til din bedrift, organisasjon eller idrettslag.

Mange fordeler med sanntid

Sanntid gir oppdatert informasjon om når neste buss går fra holdeplassen, noe som gjør det lettere og mer oversiktlig å reise med bussen. Sanntidssystemet er nå tilgjengelig for bedrifter og arbeidsplasser i store deler av Agder. Ved å ha sanntidsinformasjon lett synlig, kan kunder og ansatte bli lenger og utnytte tiden mer effektivt hos deg.  Har du allerede en eller flere infoskjermer, kan du enkelt – og helt gratis – koble disse opp mot sanntidsinformasjon for holdeplasser i nærheten.

bilde sanntidsskjerm - Klikk for stort bilde 

Kom i gang med å sette opp din egen sanntidsskjerm!

For å sette opp din egen sanntidsskjerm, fyll ut skjemaet nedenfor så sender vi deg en lenke og informasjon om hvordan du kan koble til skjermvisningen din. Vi kan tilby ulike alternative visninger. Alt du trenger er en PC og nettleser for å kunne vise skjermbildet. 

Send oss en mail som angir hvilke holdeplasser og hvor mange rader du vil at skjermen skal dekke (anbefalt mellom 10 - 15 rader pr skjerm for holdeplasser med hyppige avganger)

Bestill her sanntidslenke her: Bestilling sanntidslenke