Ruteendringer på Agder sommer/høst 2021

Ruteendringer på Agder sommer/høst 2021

Det foretas ruteendringer fra 23. juni og 28. juni på Agder, som enkelte steder får effekt fra 19. august. Ruteendringene skjer over store deler av Agder, se nærmere informasjon om hvilke områder, linjer og avganger som blir berørt.

Ruteendringer Agder 2021

Se hvilke ruteendringer som gjelder for ditt område nedenfor. Ruteendringene gjelder fra utløpet av nåværende ruteplanperiode som i praksis betyr fra 23. juni i vestre del av Agder og 28. juni i Kristiansandsområdet og tidligere Aust-Agder. Bruk reiseplanlegger for oppdaterte rutetider.

Merk at en del av ruteendringene derfor ikke vil tre i kraft før ved oppstart av høstrutesesongen i august 2021 (ved skolestart), da en del av endringene er tilknyttet tilbudet på skoleskyss. Vær oppmerksom på at det også kan komme endringer som ikke er inntatt i oversiktene nedenfor, som følge av et endret skoleskyssbehov eller finansieringsopplegg opp mot skolestart.

bilde AKT Reise app - Klikk for stort bilde      

Finn rutetider i vår reiseplanlegger

Med vår reiseplanlegger finner du enkelt reiseruter og rutetider i hele Agder. Reiseplanleggeren er tilgjengelig på vår nettside og kan i tillegg lastes ned som mobilapp («AKT Reise») for Android og iPhone (gratis). I AKT Reise kan du søke opp avganger fra en spesifikk  holdeplass eller gjøre et reisesøk fra og til ulike adresser/holdeplasser. Du kan også få frem bussen "live" i kartvisning, slik at du har kontroll på om bussen virkelig er på vei til holdeplassen. I reiseplanleggeren kan du også se hvor mye ledig kapasitet det er ombord på bussen du venter på.

Last ned AKT Reise

Last ned fra App Store  Last ned fra Google Play

Ruteendringer Agder 2021

Ruteendringene gjelder fra 23. juni og 28. juni, men vil i enkelte områder i praksis ikke tre i kraft før ved skolestart, da en del av endringene er tilknyttet tilbudet på skoleskyss. Detaljert informasjon om ruteendringene i ditt område finner du i lenkene nedenfor. Se mer informasjon under den enkelte linje for detaljer om endringen. Merk at det kan forekomme endringer i prioriteringene frem mot rutestart, som følge av endrede rammebetingelser.

Ruteendringer i Kristiansandsområdet og Høvåg fra 28. juni

Ruteendringer i Mandal, Lindesnes, Lyngdal fra 23. juni

Ruteendringer i Arendal, Froland, Tvedestrand, Risør, Gjerstad og Vegårshei fra 28. juni

Ruteendringer i Setesdal og Iveland fra 28. juni

Ruteendringer i Flekkefjord, Kvinesdal og Sirdal fra 23. juni