Koronavirus

Det anbefales nå å bruke munnbind på kollektivtransport hvor det ikke er mulig å holde en meters avstand. Se gjeldende reiseråd

 

Nattbusser fra 23. oktober

Nattbusser fra 23. oktober

Nattbusstilbudet på Agder starter opp igjen fra 23. oktober

23. oktober (natt til lørdag 23. oktober) og 24. oktober (natt til søndag 24. oktober) starter nattbusstilbudet, som har vært innstilt under koronapandemien, opp igjen. Nattbusstilbudet er det samme tilbudet som før pandemien. 

Finn rutetider i appen AKT Reise

I appen AKT Reise kan du søke opp avganger fra en spesifikk  holdeplass eller gjøre et reisesøk fra og til ulike adresser/holdeplasser. Du kan også få frem bussen "live" i kartvisning, slik at du har kontroll på om bussen virkelig er på vei til holdeplassen. I reiseplanleggeren kan du også se hvor mye ledig kapasitet det er om bord på bussen du venter på. 

Last ned appen AKT Reise

Last ned fra App Store  Last ned fra Google Play

Priser

Nattbussene har egne takster og de ordinære busskortene kan ikke benyttes. Eneste unntak er betaling med reisepenger, hvor du ikke oppnår rabatt på nattbuss. Du også kjøpe nattbussbillett i AKT Billett-appen. Se under "Andre billetter" i appen. Les mer om AKT Billett

Nattbussene kjører følgende ruter:

Nattbussene kjører natt til lørdag og/eller natt til søndag, se tilbudet i den enkelte ruteplan. Merk at nattbusstilbudet er markert med turkis farge i de ordinære rutetabellene. 

Kristiansandsområdet: 

Arendal, Grimstad, Lillesand og Froland: